Autoverzekering

De juiste prijs en de correcte afhandeling

Op zoek naar een goedkope autoverzekering? Wij zoeken die voor u uit aan de hand van een marktanalyse. We vergelijken een aantal verzekeringsmaatschappijen en halen er de beste voor u uit!

Rijdt u niet veel kilometers met de wagen? Dan kan een kilometerverzekering de beste oplossing voor u zijn.

  • Burgerlijke aansprakelijkheid: betaalt de schade aan derden die je veroorzaakt hebt bij een ongeval in fout. Dit is de enige verplichte verzekering die je moet afsluiten wanneer je een auto in het verkeer brengt.

  • Kleine omnium: deze waarborg betaalt je een vergoeding voor je eigen wagen bij brand, diefstal, aanrijding met dieren, de gevolgen van natuurkrachten en glasbraak zonder zelf een vrijstelling te moeten betalen.

  • Eigen schade: deze waarborg moet je onderschrijven als je ook wilt verzekerd zijn voor de schade aan je eigen voertuig of je nu betrokken was in een ongeval in fout of in recht. Samen met de waarborgen van de kleine omnium ook wel de grote omnium genoemd.

  • Rechtsbijstand: Ben je slachtoffer van een aanrijding en is er discussie over de verantwoordelijkheid? Je rechtsbijstand zorgt voor juridische bijstand  door een advocaat die je belangen zal verdedigen.

  • Bestuurdersverzekering: Extra bescherming voor de bestuurder bij invaliditeit, overlijden en medische bijstand. De andere inzittenden zijn automatisch verzekerd door de burgerlijke aansprakelijkheid van de autoverzekering.

  • Reisbijstand: Je kan ook een reisbijstand gekoppeld aan je voertuig afsluiten. Deze biedt pechverhelping aan het voertuig + de personen bij pech of ongeval. Bij verre bestemmingen vraagt u best na welke landen wel en welke niet automatisch verzekerd zijn onder deze waarborg.

Informatie:

De prijs van je burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering hangt af van de bereikte bonus-malusgraad. Hoe langer u schadevrij rijdt, hoe lager uw bereikte bonusmalus. Voor de bepaling van uw bonus-malusgraad baseren we ons op de laatste vijf jaar van uw huidige verzekering. Als u voor de eerste maal een verzekering op uw naam wenst (jonge bestuurder, vroeger een bedrijfswagen of polis op naam van de partner) kan u ons best contacteren om de bonus-malusgraad te bepalen.

Bereikte u reeds de laagste bonus-malusgraad? Dan wordt u levenslang vastgeklikt.

Voor alle gemotoriseerde voertuigen geldt de verplichte aansprakelijkheidsverzekering. Motorverzekeringen zijn véél voordeliger als u deze kan combineren met een autoverzekering. Dit kan leiden tot een tariefkorting van 70%.

Op zoek naar een autoverzekering?

Wij zoeken voor onze (toekomstige) klanten de beste voorwaarden op de markt voor de scherpste prijs. Wij maken voor u een marktvergelijking en staan uw bij in u keuze naar de gewenste waarborgen, premiesplitsing, enzoverder.