Overige verzekeringen

Ook deze diensten bieden we aan

Uitvaartverzekering

Deze verzekeringspolis dekt de begrafenis- of crematiekosten bij overlijden. Naast het financiële aspect is er ook bijstand waar de nabestaanden een beroep kunnen op doen om zich te laten bijstaan om de praktische en administratieve zaken te regelen.

Reisbijstand

Vooraleer je op reis vertrekt, kan je bij ons een reisbijstand onderschrijven. Dit kan zowel op tijdelijke basis (één reis) alsook met jaarcontracten (voor alle reizen in dat specifieke jaar). Zo’n reisbijstand omvat normaliter medische hulpverlening, repatriëring zowel voor slachtoffer als voor medereizigers, logistieke en administratieve bijstand. Pechverhelping voor uw auto is een optionele formule waar specifiek moet voor gekozen worden. Er bestaan verschillende formules met de benodigde uitbreidingen op maat van de klant.

Annulatieverzekering

Een annulatieverzekering beschermt uw reisbudget het hele jaar door, voor korte of lange reizen, in het buitenland en in België ongeacht de manier waarop een reis geboekt werd. U betaalt één premie voor alle reizen binnen hetzelfde jaar. De standaardannulatieverzekering vergoedt u tot 2500 euro per persoon en per reis. Tot 12500 euro per reis voor alle begunstigden samen.

Schuldsaldoverzekering

Is een waarborg zowel voor u als voor de bank dat het hele kapitaal van uw hypothecaire lening of een deel ervan, naargelang het verzekerde kapitaal, zal terugbetaald worden in geval van een overlijden gedurende de duurtijd van uw lening.

Fietsverzekering

Bent u op zoek naar een verzekering voor uw elektrisch aangedreven fiets of gewoon een bijstand voor uw stadsfiets?
Er zijn momenteel dekkingen beschikbaar in burgerlijke aansprakelijkheid (voor elektrische fietsen), ongevallenverzekering, omniumdekking of bijstand bij pech of ongeval. Bereken zelf u premie op: http://viassur.uw-fiets-verzekering.be